Beheer eenvoudig uw wagenpark

Beheer uw voertuigen, contracten, kosten, verzekeringen en opdrachten zonder problemen.


De interface van een contract in Odoo Wagenpark

Leasing en alle andere contracten beheren

Houd toezicht op alle contracten voor uw voertuigen en ontvang een e-mail als contracten hun vervaldatum bereiken. Er zijn diverse visuele tools voorzien om ervoor te zorgen dat u niet vergeet om uw contract te verlengen (of te beëindigen). Organiseer de diensten voor uw voertuigen en communiceer met de gekwalificeerde dienstverleners; beheer facturen en aantekeningen; stel het voertuigbeleid binnen uw bedrijf op en sluit een verzekeringspolis af om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk te beheren.

Monitor al uw kosten in één keer

Identificeer en traceer het bedrag dat uw onderneming spendeert aan elk van de voertuigen van het wagenpark. Terugkerende kosten voor bijvoorbeeld uw lease- en onderhoudscontracten worden automatisch toegevoegd aan de boekhouding in het begin van elke periode in de frequentie die is vastgelegd in de contracten. De andere kosten, zoals brandstof en reparaties, worden automatisch toegevoegd aan uw rapportage.

Analyse en rapporten

Verkrijg een overzichtelijke weergave van alle kosten die verband houden met een bepaald voertuig of met een soort dienst. Vergelijk verschillende typen kosten (welke voertuigen kosten het meest; welke diensten zijn bij welke voertuigen uitgevoerd, enz.) in de rapportagetool. Ontvang nuttige informatie over het effectieve rendement van elk voertuig zodat ude investeringen in uw wagenpark kan optimaliseren.

Wilt u ook uw wagenparkadministratie moderniseren?

Neem contact op voor meer informatie een live demo