De enige Verhuursoftware
die aan al uw behoeften voldoet

Van Planning tot Facturatie. Heel uw verhuurproces verzameld op één plek.


 
 


Gantt Planning

Behoud een overzicht van uw gereserveerde producten voor de komende periode en houd in de gaten welke producten nog steeds (wanneer) te verhuren zijn.

Tijdseenheid

Verhuur producten in verschillende tijdsperiodes zoals dagen, weken of zelfs maanden. Pas uw prijzen aan op basis van deze periodes.

Prijslijsten

Beheer verschillende prijzen voor uw producten (tijdsgebonden, minimale hoeveelheid, kortingen) en wijs ze aan uw klanten toe.

Online goedkeuring

Verhuur sneller met behulp van elektronische goedkeuring. Ontvang handtekeningen op contracten of PDF documenten met de Odoo eSign applicatie.

E-mail gateways

Alle e-mailgeschiedenis wordt automatisch aan de klant verbonden. Zo hebt u alles snel weer bij de hand en verlopen de onderhandelingen efficiënter.

Tracering

Volg eenvoudig de status van elk item in de bestelling (gereserveerd, geleverd, geretourneerd, gefactureerd).

Verminder gegevensinvoer

Maak met een paar klikken huurorders en facturen aan. Doe alles, zoals het beheren van leveringen en retouren vanuit hetzelfde scherm.

Realtime Overzicht

Plan gemakkelijk je verhuur.

Houd zicht op de beschikbaarheid van je producten en serienummers in een Gantt Chart. Is er onderhoud nodig of dien je simpelweg even de kwaliteit van je product te checken? Wijzig de beschikbaarheid zodat ze tussen twee verhuringen door nagekeken kunnen worden. 


Professionele offertes

Zet je producten in de kijker en maximaliseer je inkomsten.

Stuur duidelijke verhuurorders naar je klanten. Configureer producten afhankelijk van de vereisten van je klant en maximaliseer je inkomsten door optionele producten aan te bieden. 


Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

Eindelijk, een enkele oplossing om je volledige verhuurproces te beheren


Wilt u ook uw verhuurproces optimaliseren? 

Neem contact op voor meer informatie of een live demo