Agile Project Management

Mooi. Gemakkelijk. Toegankelijk.


 
 


Moderne gebruikersinterface

Een snelle gebruikersinterface die ontworpen is voor modern projectbeheer. Krijg binnen enkele seconden alle informatie die u nodig hebt.

Volledig personaliseerbaar

Personaliseer het proces van elk project, hernoem fases en meldingen op basis van uw eigen activiteiten, automatiseer e-mails, en meer.

Mobiel

Mobiel-vriendelijk. Volg projecten en taken onderweg op. Blijf altijd verbonden.

Gantt-grafiek

Beheer taken op een tijdlijn met de Gantt grafiek weergave. De makkelijkste manier om deadlines en vooruitgang te volgen.

Urenstaten

Registreer tijd gewerkt aan projecten en taken via de urenstaat app. Beschikbaar als een Chrome plugin of mobiele applicatie.

E-mailintegratie

Communiceer met uw klanten via e-mail. Alles wordt automatisch aan het probleem gekoppeld voor een volledig overzicht.

Real-time samenwerking

Gebruik de etherpad-integratie om in realtime samen te werken aan taken met verschillende gebruikers die bijdragen aan dezelfde content.

Maak prognoses van benodigdheden
en middelen

Projectprestatie en beschikbaarheid van werknemers

Plan uw teams in voor projecten terwijl u rekening houdt met vakanties van werknemers. Plan vooruit voor opkomende projecten met prognoses gebaseerd op vergelijkbare projecten en schat deadlines nauwkeuriger in. Vergelijk prognoses met echte urenstaten voor een hoger rendement.

Gebruik de kracht van visuele informatie

Flexibel projectbeheer was nog nooit zo eenvoudig.

Vereenvoudig uw processen en verbeter de samenwerking tussen medewerkers.
Verdeel uw project in hapklare taken en wijs ze toe aan het team voor verbeterde samenwerking.
Maak aangepaste fases voor ieder project om het overzicht van de workflow te vereenvoudigen en verbeter de algemene projectefficiëntie.

Bespreek taken
Deel documenten

Voeg korte notities of bestanden aan een taak toe en blijf verbonden met uw team. U hoeft niet langer eindeloze opvolgingsvergaderingen bij te wonen om op de hoogte te blijven van de projecten. Communiceer via de chatbox, schrijf op een gedeeld realtime notitieblok, of gebruik de live chat — allemaal binnen één enkele interface!

Ook uw projecten stroomlijnen met de rest van uw organisatie?

Neem contact op voor meer informatie of een live demo