Eenvoudig beheer van leveranciers
en inkooporders

Optimaliseer uw supply chain en vooraadbeheer

Automatiseer uw inkoopproces

Verzend automatisch prijsaanvragen naar leveranciers
op basis van voorraadniveaus.

Optimaliseer de wisselwerking tussen inkoop en voorraad met inkoopregels op basis van onder meer voorraad, logistieke regels, verkooporders en verwachte productieorders. Bepaal voor elk product apart hoe de voorraad wordt aangevuld, afhankelijk van de productie en de leveringstrategie.


Prijslijsten & productbeschikbaarheid van toeleveranciers

Sla uw slag dankzij de juiste prijsinformatie.

Importeer prijslijsten en referenties van leveranciers voor slimmere aankopen op basis van promoties, aantallen en speciale voorwaarden. Volg productbeschikbaarheden op de voet en check uw bestelstatus. Het is zelfs mogelijk uw eigen prijzen te baseren op de prijzen van uw leveranciers.


Krijg de scherpste aanbieding
met aanbestedingen

Onderhandel met verschillende partijen en vind zo de allerbeste prijs.

Schrijf aanbestedingen uit, integreer eenvoudig de antwoorden van leveranciers in uw proces en vergelijk alle offertes. Kies het beste aanbod en verstuur in een handomdraai uw inkooporder. Gebruik de analyse- en rapportagetools om de kwaliteit van uw leverancier na het proces in kaart te brengen.

U kunt ook 'Raamcontract' gebruiken om producten bij een leverancier te kopen tegen een overeengekomen prijs, op terugkerende basis gedurende een bepaalde tijd.


Krijg inzichtelijke statistieken
voor al uw inkopen

Analyseer, maak prognoses en plan uw bestellingen efficiënt

Ontvang nauwkeurige en flexibele statistieken over uw leveranciers. Krijg inzicht in leveringsvertraging, prijsonderhandelingen, de hoeveelheden die ingekocht zijn en meer. Integreer de gegevens van uw inkopen met uw analytische boekhouding, zodat u precies krijgt te zien waar u het beste rendement behaalt.


Beheer verschillende bedrijven

Eén tool voor meerdere bedrijven, handig en tijdsbesparend.

Gebruik een enkele Odoo-omgeving om de bedrijfsvoering van meerdere bedrijven of magazijnen in te synchroniseren. Maak verkooporders, deel klanten, leveranciers en producten en beheer facturen voor alle ondernemingen tegelijk. Door de facturatieflow tussen bedrijven te automatiseren, bespaart u zelfs nóg meer tijd.


woman placing sticky notes on wall

Ook uw inkopen stroomlijnen? 

Neem contact op voor meer informatie of een live demo