Beheer on-site
en online evenementen

Organiseer, publiceer, promoot, en verkoop.

 
 


Organiseer evenementen die het goed doen bij uw publiek.

Een alles-in-één-platform voor evenementenbeheer van alle groottes. Odoo Evenementen kan alle aspecten van evenementplanning makkelijker maken, van organisatie tot ticketverkoop en promotie.

Conferenties
Webinars
Festivals
Lessen
Goed doel
Tentoonstelling

Organiseer met kalenders & beheer sprekers

Coördineer de content van uw evenement in een handomdraai.

Voeg een voorstelformulier toe aan uw evenementenpagina waarmee bezoekers nominaties voor sprekers en presentatoren kunnen indienen. Organiseer het goedkeuringsproces van elk evenement of presentatie en plan ze in enkele minuten in, terwijl u ook een Gantt weergave hebt.

Odoo Evenementen interface - opvolging van een evenement in Kanban view

Geef direct en automatisch de strak vormgegeven agenda van uw evenement weer op de website. Laat uw bezoekers gemakkelijk zoeken en bladeren door het schema en geef ze de mogelijkheid om eenvoudig te filteren op datum, locatie, tag en sprekers.

Odoo Evenementen interface - opvolging van een evenement in Gantt view

Verkoop tickets online

Automatiseer het registratie- en betalingsproces.

Beheer uw evenementregistraties en de verkoop van tickets online. Kies voor een gratis evenement of voor betaalde tickets die gekocht kunnen worden op de evenementenpagina. Kies de betaalmethode met online creditcardverwerking of op factuur. Definieer speciale voorwaarden zoals early bird-korting, voordelen voor leden of verschillende soorten tickets. Alles wat u nodig heeft om de aanwezigheden op het evenement te boosten en de gastenlijst vanuit één plek te beheren.

Draai de zaken om: laat de sponsors naar u toekomen

Verkoop sponsor-pakketten voor uw evenement en maak reclame voor uw partners.

Beheer gemakkelijk bestaande en nieuwe sponsors met Odoo Evenementen. Voeg sponsors toe aan uw evenement en publiceer ze in de juiste volgorde onderaan de evenement-pagina. Verkoop online sponsor-pakketten via Odoo eCommerce.

space gray iPhone 6 with Facebook log-in display near Social Media scrabble tiles

Volledige suite aan promotietools

Promoot evenementen op alle kanalen

Segmenteer uw publiek en maak gebruik van sociale media en e-mailmarketing om uw evenementen bij het juiste publiek te promoten. Zet geautomatiseerde e-mailcampagnes op of stuur sms-berichten voor alle aanwezigen of gepersonaliseerde inhoud naar specifieke soorten registranten of segmenten. Optimaliseer conversies met ad hoc websitepagina's voor uw verschillende marketingcampagnes.

Integratie van Google Analytics

Monitor de statistieken van uw evenement op elk moment.

Odoo's integratie met Google Analytics is automatisch geconfigureerd om elk event te tracken via het winkelmandje en check out, call-to-actions, etc. Alle Odoo marketing tools zijn ook verbonden met Google Analytics om te zorgen voor een volledige 360° kijk op de zaak.

laptop computer on glass-top table

SEO-integratie

Verhoog de zichtbaarheid en trek meer aanwezigen aan.

SEO tools zijn rechtstreeks beschikbaar in Odoo zonder configuratie. Zoekwoordsuggestie gebaseerd op de meest gezochte termen in Google maakt het mogelijk om uw content strategisch te structureren en uw evenementen te promoten.

Wilt u ook de organisatie van uw evenementen stroomlijnen?

Neem contact op voor meer informatie of een live demo