Krijg meer inzicht

Verbeter de prestatie van uw organisatie met Odoo Enquêtes.


Maak op eenvoudige wijze aantrekkelijke online enquêtes

Ontwerp, deel en analyseer in drie intuïtieve stappen

Eén platform om het allemaal te managen: beoordelingen automatiseren, tevredenheidsonderzoeken, marketingcampagnes, feedbackformulieren, enz.

Ontwerp en test uw enquête

Maak moeiteloos mooie en duidelijke enquêteformulieren. Gebruik afbeeldingen als achtergrond en om vragen te illustreren.

Deel en verzamel data

Verspreid de vragenlijsten snel met het hiervoor ingebouwde systeem van Odoo. Communiceer over uw vragenlijst in slechts een paar klikken.

Analyseer antwoorden

Het is niet nodig om de resultaten met uw database te synchroniseren. Odoo doet dit automatisch! Verkrijg en bekijk resultaten en grafieken in realtime.

Live Sessies

Maak live enquêtes waarbij de gastheer het tempo van de sessie beheert en deelnemers de resultaten en ranking van de betreffende vraag live kunnen zien.

Profiteer onmiddellijk van de resultaten

Gebruik de resultaten van uw enquêtes om uw strategie te versterken en de prestaties van uw bedrijf te verbeteren!

Simpel en intuïtief
van design tot analyse

Informatie verzamelen is niet langer tijdrovend

Met Odoo Enquêtes kunt u zonder moeite vragenlijsten maken en bewerken. Dit wordt u vanaf het begin gemakkelijk gemaakt dankzij een uiterst gebruikersvriendelijke interface. Reageer op uw marketingbehoeften en neem op ieder moment onderzoeken af. Beheer met een paar muisklikken de statistieken, meet de responspercentages en ontleed uw analyse. Verspil uw tijd niet aan het proces en focus op kwalitatieve en kwantitatieve analyse.

Ook uw e nquêtes stroomlijnen? 

Neem contact op voor meer informatie of een live demo