E-mailmarketing gemakkelijk gemaakt

Ontwerp in een handomdraai e-mails met versleep- en verplaatsbare elementen

 
 Editor met slepen en neerzetten

Gebruik de kant-en-klare bouwblokken om uw e-mail vorm te geven. Voeg headers, footers, calls-to-action, afbeeldingen, links, snippets en nog veel meer toe in slechts enkele muisklikken.

Sjablonen

Bewaar uw e-mails als sjablonen en hergebruik ze in toekomstige campagnes.

Maak aangepaste mailinglijsten

Segmenteer uw abonnees door ze toe te wijzen aan één of meerdere mailing lijsten. U kunt ook klanten, leads of prospects selecteren vanuit Odoo CRM om als ontvangers van uw campagne te dienen.

A/B-testen

Stuur een e-mail naar een deel van de e-maillijst en gebruik de winnaar van de test voor de rest

Volledig responsief

Uw e-mails worden op alle schermen optimaal weergegeven: desktop, laptop, tablet of mobiel.

Links tracken

Voeg een traceercode toe aan links in uw e-mailcampagne en krijg een compleet overzicht van de prestaties van elke campagne op een speciaal dashboard.

Meet uw inkomsten

Volg kansen en leads via Odoo CRM en analyseer de conversieratio, de verwachte inkomsten en de gegenereerde inkomsten van elk van uw campagnes. Gebruik filters voor grondigere analyses.

Segmenteer uw database

Voor betere openings- en klikratio's.

Optimaliseer uw resultaten door uw campagnes naar doelgroepen binnen uw database te verzenden. Selecteer leads, klanten of een andere groep uit uw contactenlijst per land, datum, functie en meer. De databases zijn allemaal ontwikkeld om te zorgen dat u uw content alleen naar de mensen stuurt met wie u uw campagne wilt delen.

Verbeter uw campagnes

Vertrouw op statistieken en data om betere e-mails te verzenden.
Close-up van een werkbalk met statistieken en data in Odoo E-mailmarketing

Verkrijg nauwkeurige en realtime statistieken bij elke e-mail die uw heeft verstuurd. Volg eenvoudig het aantal gecreëerde leads, bestellingen, de gegenereerde inkomsten, uw open rate, bounce rate en click-through rate. Verbeter uw algemene marketingstrategie, volg de nieuwe kansen op en ga de verwachte inkomsten na.

Geavanceerde functies

Neem de volledige controle over elk aspect van uw e-mailcampagnes.

Traceer je links

Close-up van het Link Tracker formulier

Voeg een tracking code toe aan de links in uw e-mailcampagnes en verkrijg een volledig overzicht van de prestaties van elke campagne op een speciaal dashboard met de Odoo Link Tracker.

Meer informatie

Bereken je ROI

Een grafiek met de analyse van vorige campagnes

Volg kansen en leads via Odoo CRM en analyseer de conversieratio, de verwachte inkomsten en de gegenereerde inkomsten van elk van uw campagnes. Gebruik filters voor grondigere analyses.

Meer informatie

Wilt u uw mailingcampagnes ook stroomlijnen met de rest van uw bedrijf? 

Neem contact op voor meer informatie of een live demo